23 Ağustos 2017 Çarşamba

Dallas Mccarver Öldü Mü?

Dallas Mccarver dead

Geleceğin Mr.Olimpia'sı olarak görülen Dallas Mccarver evinde ölü bulundu. Henüz 26 yaşında olan ve vücut geliştirme sporu ile ilgilenen Dallas Mccarver evinde yemek masasında ölü bulundu. Bu durum yaptığı spor gereği bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Kimileri kullandığı besin takviyelerinden, kimisi ise ilaçlardan dolayı bu hale geldiği görüşünü savunsa da durum bu değil. Yemek yerken bir şekilde nefes alamamış. Muhtemelen çok fazla yemiş ve soluk borusu tıkanmış.

Ancak olayın sansasyonel etki yaratmasını isteyen bazı haberciler onun ilaç kullandığını ve bu nedenle öldüğünü savunuyor. Güvenilir kaynaklar dışında çıkan haberlere itibar etmemeniz ve merhum Dallas Mccarver'ın hakkını yememeniz önemle rica olunur.

Olayın yaşandığı gün 40 kiloluk dambıllarla göğüs çalışırken tıbbi açıdan herhangi bir sorun görünmüyormuş. Spor salonunda ve çevrede onu en son görenler herhangi bir duruma rastlamamış. Her zamanki gibi son derece sağlıklı ve enerji doluymuş. Bu durum da nefes tıkanıklığı nedeniyle öldüğünü doğrular nitelikte.  Huzur içinde yatsın.

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.