27 Aralık 2017 Çarşamba

Emir İnalbay Kimdir?

emir inalbay vücut geliştirme

Emir İnalbay 1988 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci ve kişisel fitness eğitmenidir. İstanbul'da yaşamaktadır. Spora basketbol ile başlamış, daha sonra ise fitness ile devam etmiştir. Amatör olarak yaptığı vücut geliştirme sporunu 2006 yılında profesyonel olarak ele alarak yarışmalara hazırlanmaya başlamış.

Zamanla vücut geliştirme onun için bir yaşam stili olamaya başlamış. Mesleğinin yanı sıra YouTube ile de uğraşmaktadır. Çektiği eğitici içerikli videolarla binlerce aboneye ve milyonlarca izlenme payına ulaşmayı başarmıştır.

emir inalbay karın kaslarıEmir İnalbay Youtube Kanalındaki Açıklamada İse; "Emir İnalbay Youtube Kanalında Fitness ve Vücut Geliştirme dünyasına dair herşey sizleri bekliyor ... Motivasyon, antrenman, beslenme, supplement, soru cevap bölümleri ve daha birçok konu... Hedefim ve en büyük misyonum; hayalini kurduğunuz fiziksel değişim için sizlere her anından keyif alarak yaşadığım bu yaşam tarzını yansıtarak motivasyon yaratabilmek." şeklinde düşüncelerini sunuyor. Kanalı ziyaret etmek veya abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Vücut geliştirmede motivasyon oldukça önemlidir. Emir çektiği videolar, fotoğrafları ve paylaşımlarıyla kendisini takip eden sporcu kitlenin motivasyonunu arttırıyor. Bununla da kalmıyor spor yapmayanları da spora teşvik ediyor.

 Bu spora bir çok insan birilerini görerek ve özenerek başlıyor. Bence Emir İnalbay'da paylaşımlarıyla bir çok insanı vücut geliştirme sporu ile buluşturuyor.

Emir İnalbay'ın vücut ölçüleri ise şu şekilde; 90 kilo vücut ağırlığına ve 176 cm boya sahip. Off sezonlarda ağırlığı 100 kiloları bulabilmekte.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Oldukça estetik bir vücuda sahip. İnstagramdan takip ederseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Çok güzel bir YouTube kanalı var. İçerikleri ve anlattıkları oldukça yararlı bilgiler. Takip etmenizi tavsiye ederim."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.