6 Ağustos 2018 Pazartesi

Emre Kurubaş Kimdir?

emre kurubaş kasları

Emre Kurubaş 1985 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci, futbolcu ve kişisel antrenördür. İstanbul Şişli doğumludur. Küçük yaşlardan beri spor ile iç içe bir yaşam süren Emre futbol ile uzun yıllar ilgilenmiştir. Başlarda amatör olarak ilgilendiği futbolu daha sonra profesyonel bir seviyeye taşımayı başarmıştır. Futbol kariyerinde Beşiktaş'ın altyapısında da yer alan Emre daha sonra geçirdiği sakatlıklardan dolayı futbolu bırakmak zorunda kalmış.

Emre Kurubaş eğitimini Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretmenlik Bölümünde tamamladıktan sonra profesyonel olarak ilgilendiği vücut geliştirme sporu ile ilgili eğitimler vermeye başlamıştır. Yağız Buğra Özcan ile birlikte METTEAM adını verdikleri programda katılımcılara beslenme ve antrenman konusunda kişisel olarak yardımcı oluyorlar ve onların vücutlarında istedikleri hedeflere ulaşmasında rehberlik ediyorlar.

emre kurubaş beşiktaşMen's Health dergisine kapak olmuş ve çeşitli sosyal medya platformlarında boy göstermiştir. Verdiği bir röportajda fitness sporundaki en büyük isteklerinden birisinin yurtdışındaki Fitness Model anlayışının Türkiye'de de var olması ve yaygınlaşması olduğunu vurgulamıştır.

Emre Kurubaş Fitness Modellik mesleğini Türkiye'de yaygınlaştırmak adına birçok yarışmaya katılmakta ve iyi dereceler elde etmektedir. Zamanla daha büyük kitlelere hitap etmeyi ve Fitness Modelliği yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Yurtdışında fitness modellik yapan kişiler hatırı sayılır miktarlarda paralar kazanıyor. Türkiye'de bu işi yapmaya çalışan kişiler ise bu işten çoğu zaman geçimlerini karşılayacak kadar bile kazanamıyor. Umarım Emre Kurubaş gibi sporcular bu mesleği sevdirmeyi ve benimsetmeyi başarır."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.