3 Ağustos 2018 Cuma

Barış Okan Belovacıklı Kimdir?

Barış Okan Belovacıklı dönüşümü

Barış Okan Belovacıklı profesyonel vücut geliştirmeci, kişisel spor eğitmeni ve girişimcidir. Hayatını spora adamış ve kariyerini de spor sektöründe yapmıştır. Kendisine ait spor salonları bulunmaktadır. Barış Okan Belovacıklı isminin baş harflerinden oluşan BOB adını verdiği spor salonlarında eğitmenleri ile beraber gelişmeye ve geliştirmeye devam ediyorlar.

Barış Belovacıklı eğitimini Ankara Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Eğitimi sırasında vücut geliştirmeye de devam eden Belovacıklı, spor salonlarında eğitmenlik ve yöneticilik gibi görevlerde yer almıştır. Bu konuda kendini iyi yetiştirmiş olmalı ki daha sonra kendi spor salonunu açmıştır. BOB adı altında sahibi olduğu 5 spor salonu bulunmaktadır.

Barış Okan Belovacıklı vücuduBarış Okan Belovacıklı vermiş olduğu bir röportajda vücut geliştirme antrenmanları ile ilgili şunları söylemiştir;  "Her zaman 13 12'den daha iyidir. Hep bir fazlası. Eğer daha fazlasını yapabiliyorsanız, yapın. Antrenmanlar vücudu zorlamalı, yoksa gelişim sağlanamaz."

Barış Okan Belovacıklı Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programına da katılmış ve 125.000 tl değerindeki soruyu görmeyi başarmıştır. Ancak cevaptan emin olamadığı için 60 bin tl ödül ile yarışmadan çekilmiştir.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Barış Okan Belovacıklı  yapmış olduğu bir challenge ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Bir ayda tam 26 kilo vererek YouTube üzerinde büyük bir izlenme sayısına ulaşmıştır.

Barış Okan Belovacıklı Boy ve Kilosu

Barış Okan Belovacıklı 184 cm boya ve 105 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Definasyon yaptığı dönemlerde kilosu 80'in altına ve yağ oranı tek haneli seviyelere düşebilmektedir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Vücudunu iyi tanıyan ve ne istediğini bilen biri. Kendisinin de söylediği gibi sihirli bir diyet programı veya sihirli bir antrenman programı yoktur. Sıkı ve disiplinli bir şekilde çalıştığınız sürece her şeyi başarabilirsiniz."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.