13 Ağustos 2018 Pazartesi

Elma Sirkesi Diyeti Nedir?

elma sirkesi kürü

Zayıflama iksiri olarak da bilinen elma sirkesi kürü kilo vermenize yardımcı olacak ve fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen elma sirkesi yağ yakıcı ve toksinlerden arındırıcı özellikleri sayesinde diyet programına yardımcı bir kür olarak kullanılabilir. Etkili bir diyet ve antrenman programı ile birlikte kullanıldığında etkisini maksimuma çıkarabilirsiniz.

Elma sirkesi iştahı kesme ve yağ yakıcı özellikleri sayesinde kilo verdirici bir diyet programı kürünün ana besin maddesi olmuştur. Elma sirkesinin bu amaçlarla kullanılması çok uzun yıllara dayanmaktadır ve günümüzde hala işe yaramaktadır.

Elma Sirkesine Bilimsel Yaklaşım : İçerisinde barındırdığı enzimler ve asitler sayesinde vücuttaki ödemin ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Bu sayede hücrelere daha fazla oksijen ulaşabilir, damarlar açılır ve vücuttaki zararlı toksinler ve ödem dışarı atılır. Elma sirkesi kandaki (yağların yol açtığı) trigliserid seviyesini de düşürür ve kolesterole karşı da etkilidir.

Elma Sirkesi Kürü Hazırlamak İçin Gerekli Malzemeler

  • 1 Tatlı Kaşığı Bal
  • 1 Tatlı Kaşığı Elma Sirkesi
  • 1 Su Bardağı Ilık Su

Elma Sirkesi Kürü Nasıl Hazırlanır ?

Bir bardak ılık suya malzemelerin tamamını ekleyin ve karıştırın. Karıştırmaya bal tamamen eriyinceye kadar devam edin. Daha sonra tamamen soğumadan karışımı tüketin. Sirke tadı her ne kadar kötü olsa da bal biraz olsun o tadı bastıracaktır.

Elma Sirkesi Kürünü Ne Kadar Kullanmalıyım ?

Elma sirkesi kürünü günde en fazla bir kez kullanmalısınız. Daha sonrasına ise bir gün kullanıp bir gün ara verebilir ya da iki gün kullanıp bir gün kullanmayarak devam edebilirsiniz. Belli bir süre bu kürü ara vermeli şekilde uyguladıktan sonra (1-2 ay kadar kullandıktan sonra) tamamen bırakabilir ve başka kürlere geçiş yapabilirsiniz.

Önemli Uyarı : Her şeyin fazlası zararlıdır. Hızlı kilo verme uğruna aşırıya kaçmamanızı ve programa sadık kalmanızı tavsiye ederim.

Sitemizdeki diğer Diyet Programlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Not : Bu diyet programını uygularken günlük kalori tüketiminize de dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde bir adım ileri iki adım geri gitmiş olursunuz ve yaptığınız diyetten fayda alamazsınız. Bu sadece soğan diyeti için değil, diğer tüm diyetler için de geçerlidir.

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.

1 yorum so far

Bu yorum yazar tarafından silindi.