16 Ağustos 2016 Salı

Savaş Cebeci Kimdir?

türk fitness youtuberlar

Savaş Cebeci profesyonel vücut geliştirmeci ve antrenördür. Almanya'da doğmuştur. Daha sonra ailesi ile birlikte Türkiye'ye yerleşmiştir. İstanbul Pendik'de büyüyen Savaş Cebeci'nin sporla tanışması babasının teşvikleri ile olmuştur. Dövüş sporları ile spor hayatına başlayan Savaş Cebeci daha sonra kürek sporu ile tanışmıştır. Profesyonel anlamda kürek sporu ile ilgilendikten sonra ağırlık antrenmanlarına başlamıştır. Eğitimini ve kariyerini de spor üzerine yapmıştır.

Sosyal medyada oldukça aktif olan Savaş Cebeci'nin aynı zamanda bir YouTube kanalı vardır. Vücut geliştirme üzerine çektiği videolarda insanların en çok merak ettiği konuları ele alarak bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Videolarının tamamını "herkese bol şans" şeklinde bitiren, oldukça da sevilen bir adamdır.

1998 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği'nden mezun olmuştur. Daha sonra spor salonlarında antrenörlük yapmaya başlamıştır. Aynı zamanda Spor Masajı uzmanıdır. İnsan anatomisini çok iyi bildiğinden masaj konusunda da oldukça iyidir. Bu konuda eğitim almıştır. Savaş Cebeci Türkiye'de belli bir süre yaşadıktan sonra Fransa'da kısa bir süre kalmış, ardından Amerika'ya yerleşmiştir. Yaşamını orada sürdürmektedir.

Savaş Cebeci Boy ve Kilosu

Savaş Cebeci 187 cm boya ve 95 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Bulk döneminde 110 kiloları görmüştür. Vücut ölçüleri ise şu şekilde;

Göğüs : 117 cm
Omuz : 132 cm
Kol : 50 cm
Bel : 84 cm
Bacak : 58 cm

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Savaş Cebeci'nin sosyal medya için ürettiği içerikler ve üniversitelerde verdiği konferanslara bakarak gerçek bir fitness gönüllüsü olduğunu söyleyebiliriz. Gelişmeyi ve geliştirmeyi seviyor."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.