31 Ekim 2020 Cumartesi

Fatih Yasin Kimdir?

fatih yasin vücudu

Fatih Yasin 1993 İstanbul doğumlu ünlü youtuber ve sosyal medya fenomenidir. 7 milyon aboneli Kafalar adlı YouTube kanalını iki arkadaşı ile birlikte yönetmektedir. Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü mezunudur. Fatih'in Kafalar Karışık adında bir sinema filmi de vardır.

Fatih Yasin sosyal medya macerasına ilk olarak 7 saniyelik videoların paylaşıldığı bir sosyal platform olan Vine ile başlamıştır. Çektiği kısa ve komik videolar ile insanların ilgisini çekmiş ve beğenisini kazanmıştır. Bu kısa videolar sayesinde tanınmaya başlayan Fatih, daha sonra arkadaşları Atakan ve Bilal ile Kafalar adında bir YouTube kanalı açmış ve o platformda içerik üretmeye başlamıştır. Çektikleri videoları birçok insanın ilgisini çekmiştir ve kısa sürede yüksek abone sayısına ulaşmayı başarmışlardır.

En çok beğenilen video serileri "Kışkırtma", "Kral Vezir" ve "Bir Gün Geçirme Videoları" şeklindir. Kafalar ekibi aynı zamanda farklı ülkelere giderek oranın kültürünü ve yemeklerini de tanıtmaktadır.

Fatih Yasin vücut değişimi için Shredded Brothers ile çalıştı ve 3 ay içinde ciddi bir değişim yakaladı. Sıkı bir çalışma ve disiplin ile neler yapılabileceğini fitness ve vücut geliştirme ile uğraşan herkese kanıtlamış oldu.

Fatih Yasin Boy ve Kilosu


Fatih Yasin 168 boya ve 64 kilo vücut ağırlığına sahip. Yaşadığı 3 aylık değişim nedeni ile kilosu farklılık gösterebilir. Ama yağ oranının çok düşük seviyelerde olduğunu söyleyebilirim.


Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Kişisel Yorumum : "Fatih Yasin'in değişimi sadece vücudunda değil yüzünde de gerçekleşmiş. Bronz ten ve düşük yağ oranın da etkisiyle yüzündeki değişim beni etkiledi. Genetik olarak da şanslı birisi ve bana göre Kafalar ekibinde en iyi değişimi Fatih yakaladı."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.