31 Ekim 2020 Cumartesi

Bilal Hancı Kimdir?

Bilal Hancı Vücudu

Bilal Hancı 1989 Trabzon doğumlu ünlü youtuber ve şarkıcıdır. Kendi yöresinin müzik tarzını en iyi şekilde temsil etmektedir. Aynı zamanda 7 milyon aboneli Kafalar adlı YouTube kanalını iki arkadaşı ile birlikte yönetmektedir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Koyu bir Trabzonspor taraftarıdır. Bilal Hancı'nın Kafalar Karışık adında bir sinema filmi de vardır.

Bilal Hancı sosyal medya macerasına ilk olarak arkadaşları gibi 7 saniyelik videoların paylaşıldığı bir sosyal platform olan Vine ile başlamıştır. Ekibe sonradan dahil olsa da çektiği kısa ve komik videolar ile insanların ilgisini çekmiş ve beğenisini kazanmıştır. Bu kısa videolar sayesinde tanınmaya başlayan Bilal, daha sonra arkadaşları Fatih ve Atakan ile Kafalar adında bir YouTube kanalı açmış ve o platformda içerik üretmeye başlamıştır. Çektikleri videoları birçok insanın ilgisini çekmiştir ve kısa sürede yüksek abone sayısına ulaşmayı başarmışlardır.

En çok beğenilen video serileri "Kışkırtma", "Kral Vezir" ve "Bir Gün Geçirme Videoları" şeklindir. Kafalar ekibi aynı zamanda farklı ülkelere giderek oranın kültürünü ve yemeklerini de tanıtmaktadır.

Bilal Hancı Kafalar kanalının yanı sıra aynı zamanda müzikle de uğraşmaktadır. Söylemiş olduğu şarkılardan birkaçını sizler için derlerdik; 


  • Sevdanın Böylesi
  • Ağlama Beni Ana
  • Feriğim
  • Sebep Oldun 
  • Ben Onsuz Yaşayamam
  • Gözlerin Gözlerime

Bilal Hancı vücut değişimi için Shredded Brothers ile çalıştı ve 3 ay içinde ciddi bir değişim yakaladı. Sıkı bir çalışma ve disiplin ile neler yapılabileceğini fitness ve vücut geliştirme ile uğraşan herkese kanıtlamış oldu.


Bilal Hancı Boy ve Kilosu


Bilal Hancı 177 boya ve 76 kilo vücut ağırlığına sahip. Ancak yaptığı 90 günlük değişim videosundan sonra kilo değeri farklılık gösterebilir. Yağ oranı ise karın kasları belli olacak kadar düşük sevidedir.


Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Kişisel Yorumum : "Kafalar ekibinde diğerlerine nazaran daha fazla yağa sahip olsa da bu kısa sürede karın kaslarını çıkarabilmiş olması beni şaşırttı. Genetik olarak da vücudu oldukça iyi duruyor. Kaslarının şekli ve yapısı güzel. Bence bu spora devam etse yarışmalara katılıp derece bile elde edebilir. "

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.