7 Eylül 2016 Çarşamba

C.T. Fletcher Kimdir?

dünyanın en kaslı adamı

C.T. Fletcher 1959 doğumlu profesyonel vücut geliştirmeci, antrenör ve YouTuberdır. Küçük yaşlarda iş hayatına atılan Fletcher ilk olarak 12 yaşında benzin istasyonunda çalışmaya başlamış. Daha sonra orduya katılmış ve dövüş eğitimleri almıştır. Çocukluğundan itibaren sporla hep iç içe büyümüş ancak kariyerine ABD Posta Servisinde devam etmiştir. Spor kariyeri ise ilerleyen yaşlarda başlamıştır. Lisede sevgili olduğu kadınla bir evlilik yapmıştır.

1980 yılında hayatının dönüm noktası olan halter sporu ile tanışmış. Bu sporu o kadar çok sevmiş ki haftanın 7 günü kendini antrenman yaparken bulmuş. Halter sporunda oldukça başarılı olan C.T. Fletcher vücudunda herhangi bir kimyasal madde bulunmadan doğal hali ile rekorlar kırdı. Amacı dünya üzerindeki en güçlü adam olabilmektir ve bunu kısmen de olsa başarmıştır.

C.T. Fletcher kasları1995 yılında C.T. Fletcher "hayatımın ikinci dönüm noktası" dediği bir evlilik daha yapmıştır. Bu evlilikten 7 çocuğu olmuştur. Eşinin destekleri ile powerlifting sporuna daha da önem veren C.T. Fletcher yeni rekorlara imza atmıştır. Ancak o dönemlerde beslenmesine yeterli ilgiyi göstermediği ve aşırı fast food tükettiği için sağlık sorunları yaşamıştır. Bunların en başında ise kalp sağlığı ile ilgili yaşadığı sorunlar geliyor.

C.T. Fletcher geçtiğimiz yıllarda kalp krizi geçirdi ve toplamda üç kez ölümden döndü. Çeşitli sağlık sorunları yaşamasına ve doktorların  "sporu bırakmalısın" tavsiyesine rağmen C.T. Fletcher yaşadıklarına aldırış etmeden antrenmanlarına tam gaz devam ediyor.

C.T. Fletcher'ı dünyaca ünlü bir sporcu yapan YouTube'daki içerikleridir. Bir zamanlar "Dünyanın En Güçlü Adamı" videoları ile hayatımıza giren C.T. Fletcher, kendine has tarzı ve üslubu ile kısa zamanda dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Videolarında sıklıkla küfür eden ve bunu yapmaktan çekinmeyen C.T. Fletcher'ın 1.4 milyon abone sayısı vardır. Hatta bir Türk YouTube kanalı olan Genç ve Fit kendisi ile birlikte röportaj dahi yapmıştır.

C.T. Fletcher Boy ve Kilosu

C.T. Fletcher 180 cm boya ve 106 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Ayrıca 56 cm kol ölçüsüne sahiptir.

C.T Fletcher motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Yaşlanınca sarkıyormuş tezini çürüten yaşayan bir efsanedir. Çoğu kişi bu sporu ticari amaç için yapar ve yaşlanınca bırakır. Ancak C.T Fletcher bu sporu gerçekten sevdiği için yapıyor ve muhtemelen ölünceye dek bu sporu yapmaya devam edecek."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.