3 Ağustos 2016 Çarşamba

Zyzz Kimdir?

Aziz Shavershian kasları

Zyzz asıl adı ile Aziz Shavershian, 1989 yılında Moskova'da doğmuştur. Arap kökenli bir aileden gelmektedir. Vücut geliştirmeci, manken, yazar, personal trainer ve oyuncudur. Bir çok işi aynı anda yapan ve hayatı hızlı yaşayan bir isimdir. Oldukça renkli bir kişiliği olduğundan sosyal medya üzerinde hızlı bir şekilde tanınmayı başarmıştır ve büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Zyzz Ölüm Sebebi

Zyzz 5 Ağustos 2011 yılında saunada geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmiştir. Bu üzücü olayın ardından sporcu kişiliği ve yaşı göz önünde bulundurulduğunda ölümü kafalarda soru işareti bırakmıştır. O yıl ölümü Google'da en çok aratılan haberlerden biri olmuştur. Bir çok insan onun steroidlerden öldüğünü söylese de ailesinin ve doktorunun yaptığı açıklamaya göre ailesinde genetik olarak bulunan kalp krizinden ölmüştür.

Zyzz Steroid Kullandı Mı?

Zyzz sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla bizzat kendisi steroid kullandığını doğrulamıştır. Hatta anabolik steroid bulundurmak suçundan para cezası dahi almıştır. Bu nedenle ölmüş olmasa bile kullandığı steroidlerin onun sağlığında olumsuz bir etki oluşturduğu yadsınamaz bir gerçektir.

Zyzz  Boy ve Kilosu

Aziz Shavershian 187 boyunda ve 92 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranı ise tek haneli seviyelerde. Oldukça estetik bir vücuda sahip olan Zyzz'nin kol ölçüsü ise 42 cm olarak bilinmektedir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Ölüm nedenini direkt olarak steroidlere bağlamak doğru değil, ancak ne olursa olsun bu tür ilaçları kullanmak sakıncalıdır."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.

2 yorum

Zyzz arap değil kapı gibi kürt'tür.

Zyzz Kürt'tür.Kaynak istersen wikipedia bakabilirsin