7 Şubat 2016 Pazar

Jeff Seid Kimdir?

jeff seid kasları

Jeff Seid profesyonel vücut geliştirmeci ve fitness modeldir. 12 Haziran 1994 yılında Amerika'da doğmuştur. 11 yaşında ağırlık antrenmanları ile tanışan Jeff Seid futbol ile yakından ilgilenmiştir. Ancak geçirdiği sakatlıklardan sonra futbolu bırakmak durumunda kalmış ve vücut geliştirme sporuna yönelmiştir.

jeff seid antrenmanSpor dergilerinin kapaklarındaki kaslı erkeklere imrenen Jeff Seid'in en büyük hayallerinden biri o dergilerden birine kapak olabilmekmiş. Küçük yaşlardan beri ağırlık antrenmanları yaptığı için oldukça iyi bir fiziği varmış. Çeşitli vücut geliştirme yarışmalarına katılmış ve dereceler elde etmiş.

Dünyaca tanınan bir fitness model olma amacı güden Jeff Seid başta YouTube olmak üzere bir çok sosyal mecrada boy göstermiş ve adını tüm dünyaya duyurmayı başarmış. Şimdilerde fitness denildiğinde akla gelen isimler arasındadır.

Jeff Seid verdiği bir röportajda ; "Evet kabul ediyorum, bende birçok erkek gibi vücut geliştirme sporuna kızları etkilemek için başladım. Ancak daha sonra yaptığım antrenmanlar sonucunda bu iş, kızları etkilemenin de üzerinde bambaşka bir boyuta ulaştı. Bunu bende beklemiyordum." diyerek spora başlama nedenini espirili bir dille belirtmiştir.

Jeff Seid Boyu ve Kilosu

Jeff Seid 183 cm boyunda ve 84 kilogram ağırlığındadır. Ayrıca 44 cm kol, 78 cm bel ve 110 cm göğüs ölçülerine sahiptir. Oldukça estetik ve muazzam bir vücuda sahiptir.

Jeff Seid motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum :  "Estetik bir vücuda sahip. Aynı zamanda tarz sahibi biri. Hedeflediği bir çok şeyi başarmış, fitness camiasındaki önemli isimlerden biridir Jeff Seid."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.

1 yorum so far