12 Kasım 2019 Salı

Michael B. Jordan Kimdir?

Michael B. Jordan vücudu

Michael B. Jordan
1987 doğumlu profesyonel oyuncu, aktör ve sporcudur. İsmindeki "B." kısaltması ikinci adı olan"Baraki" anlamını taşıyor. Efsanevi basketbol oyuncusu Micheal Jordan ile olan isim benzerliğinden dolayı kendi adına böyle bir ekleme yapma kararı almış. Michael B. Jordan New Jersey Newark'da doğmuş ve büyümüştür. Küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgilenmiş, mankenlik ve modellik yaparak oyunculuk mesleğine zemin hazırlamıştır.

Michael B. Jordan vücuduKariyerine 2001 yapımı bir spor filmi olan "Hardball" ile başlamıştır. Spor ile uğraşmış olması onu spor filmleri için aranan bir oyuncu haline getirmiştir. Daha sonra bir çok düşük ve büyük bütçeli filmlerde boy göstermiştir. Kariyerinde oyunculuk ve spor iç içedir.

En büyük başarısını ise "Creed" ve "Siyah Parter" adlı filmlerde yakalamıştır. Kariyerinde rol model olarak Will Smith'i örnek almıştır ve ona olan hayranlığını verdiği röportajlarda da dile getirmiştir.

Michael B. Jordan Rol Aldığı Filmler

  • Fantastik Dörtlü
  • Creed
  • Cdeed 2
  • Black Panther

Michael B. Jordan, Rocky serisinin devamı sayılabilecek Creed filminde oynayacağı boksör rolü için tam bir yıl vücudunu geliştirmiştir. Sıkı bir diyet programından geçen Jordan, çok sevdiği pizzadan ve daha birçok besinden vazgeçmek zorunda kalmıştır. Bir film için bu kadar fedakarlık yapması övgüye layık bir durumdur.

Michael B. Jordan Boy ve Kilosu

Michael B. Jordan 183 cm boya ve 82 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranının ise tek haneli seviyelerde. Estetik bir vücuda sahip.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Dövüş konulu filmlerde böyle vücutlar görmeye alışığız. Ancak unutulmaması gereken bir konu var ki bu insanlar aynı zamanda oyuncu ve aktörler. Buna rağmen profesyonel sporcuların sahip olduğu vücutlara sahipler. Bu da hem oyunculukta hem de vücut geliştirmekte ne kadar profesyonel olduklarının bir göstergesidir."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.