23 Temmuz 2018 Pazartesi

Chris Hemsworth Kimdir?

Chris Hemsworth kasları

Chris Hemsworth 1983 doğumlu oyuncu ve aktördür. Avustralya doğumludur ve çocukluğu orada geçmiştir. Star Trek filmi ile sinema dünyasına ilk adımını atmıştır. Orada gösterdiği üstün başarısı sayesinde 2005 yılında Avustralya'da en iyi genç erkek yetenek dalında ödül almıştır.

Kariyerine dizi ve film projeleri ile devam eden Chris daha sonra 2011 yılında Marvel kahramanlarından Thor karekterine can vermiştir. Şüphesiz ki kariyerindeki en büyük film projesi budur ve bu sayede adını tüm dünyaya duyurmayı başarmıştır. Bu filmden sonra artık adı Thor olarak anılmaya başlanmıştır. Daha sonra Marvel'ın Yenilmezler serisinde tekrar Thor karakterine can vermiştir.

Kendisi ile birlikte kardeşi de oyuncudur ve birlikte rol aldıkları dizi-film projeleri mevcuttur. Bunun yanı sıra Chris Hemsworth Hızlı ve Öfkeli serisinden aşina olduğumuz Elsa Pataky ile evlidir ve bir kız çocukları vardır.

thor vücuduChris Hemsworth boyu ve kilosu ise şu şekilde; 191 cm boya ve 89 kilo vücut ağırlığına sahip. Yağ oranı da oldukça düşük. İdeal boy ve kilo oranında olduğu söylenebilir. Ayrıca oldukça da heybetli bir yapısı var.

Chris Hemsworth Thor film projesi için vücut geliştirme sporuna başlamış ve 20 kiloya yakın bir kas kütlesi elde ederek kendisini role hazırlamıştır. Bunu Hollywood'da yapabilen nadir sporcular arasındadır.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kişisel Yorumum : "Thor filmindeki formu gerçekten muazzam. İnsan değil tanrı soyundan gelmiş gibi bir vücudu var resmen. Olağanüstü ağrılıktaki bir çekici sıska bir vücudun kaldırması olmazdı zaten. Chris Hemsworth bu rol için iyi hazırlanmış ve rolün hakkını da sonuna kadar vermiştir."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.