31 Aralık 2015 Perşembe

Kerem Bürsin Kimdir?

kerem bürsin kasları

Kerem Bürsin profesyonel olarak oyunculuk yapmaktadır. 4 Haziran 1987 yılında Amerika'da doğmuştur. Lise yıllarında Rock müziği ile ilgilenen Kerem Bürsin, üniversite yıllarında ise oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış. Amerika'da profesyonel kişilerden oyunculuk eğitimi almış ve bir kaç projede yer almış. Türkiye'ye ara ara ziyarete gelen Bursin, yine bir ziyareti sırasında Türkiye'den bir teklif almış ve kariyerinin devamında burada olmaya karar vermiş.

kerem bursin dövüşTürkiye Kerem Bürsin'i Güneşi Beklerken adlı gençlik dizisi ile tanıdı. Dizide bir lise öğrencisini canlandıran Kerem Bürsin kısa sürede kendisine ciddi bir hayran kitlesi kazandırdı. Dizideki başarından sonra reklam filmleri, film projeleri vb. birçok projede yer aldı.

Oyunculuk yeteneği ile gündemde olan Kerem Bürsin aynı zamanda kasları ile de gündem olmuştur. Yaptığı iş gereği çeşitli aksiyon ve dövüş sahnelerinde oldukça başarılı bir performans sergilemiş, aynı zamanda büyük ilgi çekmiştir. Hatta kendisine "300 Spartalı" filminden teklif dahi gelmiştir. Ancak Kerem Bürsin bu teklifi reddetmiştir.

Kerem Bürsin verdiği bir röportajlarda; "Ben bu vücudu soyunmak için yapmadım" diyerek, sporu sağlık için yaptığının altını çizmiştir. Vücudu ile değil oyunculuk yeteneği ile gündeme gelmeyi tercih ettiğini her fırsatta dile getirmiştir.

Kerem Bürsin Boyu ve Kilosu

Kerem Bürsin 179 cm boya ve 74 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Yağ oranının düşük olduğunu göz önünde bulundurursak kilosu gayet iyidir.

Estetik Vücutlar kategorimizdeki diğer yazılara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kerem ile İlgili Kişisel Yorumum : "Spor gösteriş için değil, sağlık içindir. Kerem Bürsin'in bu yöndeki mütevazı düşünceleri vücudu kadar karakterinin de sağlam olduğunun bir göstergesi."

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.