24 Aralık 2015 Perşembe

Lazar Angelov Kimdir?

lazar angelov pozu

Lazar Angelov profesyonel vücut geliştirmeci, fitness antrenörü ve fitness modeldir. Fitness'ın Kralı olarak tanınmaktadır. 1984 yılında Bulgaristan'ın Sofya kentinde dünyaya gelmiştir. Sporla tanışması basketbol sayesinde olmuş. Bu konuda kendisini iyi geliştirmiş ancak talihsiz bir sakatlık sonucunda basketbola ara vermek zorunda kalmış.

Geçirdiği talihsizlik sonucunda yaralanan bölgesini iyileştirmek ve eski formuna getirmek amacıyla ağırlık antrenmanları ile tanışmış. Bu sırada askerlik görevini yapan Lazar Angelov, yaptığı antrenmanlardan aldığı sonuçlar doğrultusunda kariyerini vücut geliştirme üzerine yapma kararı almış.

lazar angelov vücuduVücut geliştirme sporuna başlamadan önceki hallerini ve 3 yıl içerisindeki muazzam değişimini konu alan before-after videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. O video belki de kariyeri açısından bir dönüm noktası oldu.

Kariyerine personal trainer olarak devam eden Lazar Angelov aynı zamanda spor salonu işletmekte, fitness modellik yapmakta ve çeşitli tv programlarında jüri üyeliği yapmaktadır.

Lazar Angelov Boyu ve Kilosu

Lazar Angelov hakkında en çok merak edilen konulardan biri de kilosu ve boyu elbette. Lazar 180 cm boya ve 88 kilo vücut ağırlığına sahiptir. Bulk döneminde kilosu 106'lara dayanabilmektedir. Definasyon döneminde ise 88 kilo vücut ağırlığı ile yağ oranını çok rahat yüzde 5'lerin altına çekebilmektedir.

Yılın büyük bir bölümünde yağ oranının bu kadar düşük seviyelerde olması bir çok vücut geliştirmeci tarafından merak edilen ve akıllarda soru işareti bırakan bir konudur.

Lazar Angelov motivasyon videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Lazar Angelov - Before After



Lazar hakkındaki kişisel yorumum : "Bu kas kütlesine sahip ve bu yağ oranına sahip bir çok sporcu gösterebilerim sizlere. Ancak bu kadar estetik başka bir vücut daha gösteremem. Bence Lazar Angelov estetik ve simetri açısından insan vücudunun gelebileceği son noktayı temsil ediyor. "

Sizlerin düşünceleriniz bizim için çok önemli. Yazıların altına yorumlarınızı bekliyoruz.

Bir Önceki Yayın